Riddle: What Kind of question can only be asked upon reflection Solved?

0
1004
Cognitive Abstract

The question can only be asked when you are reflective and in a small amount of time. It is a philosophical question that has no definitive answer, even among theoretical physicists. 

A possible solution to this problem may be found as follows: “What distinguishes man from other living things?” One theory is that human beings are unique because they possess a consciousness, which would imply that our lives have some significant purpose beyond mere existence. 

Such answers were probably not intended as ultimate solutions to these questions and it’s likely that we will never know for certain what the meaning of life truly is.

Do you know what kind of question can only be asked upon reflection? Check out here!

Here are some riddle discussed about Reflection-

Here are some riddle discussed about Reflection-

1. “What do you do when you don’t have enough energy to finish something? 

(Answer: Turn around and start again.)”

2. “When does one person’s shadow end and another person’s begin?” 

(Answer: When they meet.)”

3. “What do you call a person who buys a car, drives it three hundred miles, then turns it off? 

(Answer: A chauffeur.)”

4. “What do you call someone who is stuck on another person?” 

(Answer: Wrong-side-out.)” 

5. “What do you call a table which is covered in mirrors and cannot be sat on?” 

(Answer: A reflection table.)”

Here are some more riddles are discussed-

6. “How can you take an integrated circuit from one country to another without paying duty?” 

(Answer: Get your friend to carry it.)” 

7. “A man knocks at his neighbor’s door and tells him of a problem. His neighbor can hear the problem but he cannot see it or the man who is having it.” 

(Answer: He is deaf, dumb, and blind. )”

8. “A man has three friends. Each of his friends tells him that one of the other two is a friend and each is lying, how can he find out who they are?” 

(Answer: He can’t.)” 

9. “You can make a hole in a sheet, but what kind of hole could you not make in a sheet?” 

(Answer: A hole to put your head through.)”

10. “What could a duck do that would not be considered stupid?” 

(Answer: A duck might try to fly through a closed window.)”

11. “What is the earliest memory you can still remember?” 

(Answer: The birth of your first child.)” 

12. “A race has won the lottery with 6 winners. Each of these winners has to choose 2 numbers from the lottery, and then each of their friends must guess one of their friend’s numbers (not necessarily in order) and tell them which number was chosen by the friend. How can all six people win? 

(Answer: They can’t).” 

13. “What can go on a bird’s head but not fit on its foot?” 

(Answer: A cook.)”

14. “There are three men and three women sharing 5 chairs. Each of the men and women sit in one chair, so each one has to share the other persons’ chair. How can this be done with no two people sitting together?” 

(Answer: They all sit in a circle.)” 

15. “What is the tallest thing that you cannot stand on?” 

(Answer: Yourself)””

16. “If your nose runs and your feet smell, what do you call it? 

(Answer: Shnoz)” 

 17. “How can a person see two things at once?” 

(Answer: With a telescope.)” 

 18. “How many people are there in a group of twenty-three who can’t see themselves?” 

(Answer: None)”

19. “How do you clean a mirror, without making it dirty?” 

(Answer: Clean the behind of the mirror)”

 20. “What is something that cannot be seen with the naked eye, but can be seen with binoculars?” 

(Answer: A black hole)”

 21. “What kind of animal can be found in every scene of a movie?” 

(Answer: A monkey)”

 22. “If you are not the tallest person in your group, how do you find the shortest one?” 

(Answer: You line them up side by side to find the shortest one)”

 23. “How many people can fit on a broomstick?” 

(Answer: Four)”

 24. “A room has three doors, two of which are locked and one is open. The only objects in the room are a chair, a table, and a mirror. Two of the doors lead through walls, but not the third door. The length of each wall is the same as the length of the room, while the width of all three walls is different. If a person walks through door #1, what happens to them?” 

(Answer: They walk through a wall and walk right back out of that same door)””

 25. “What does a cow say when it has no voice?” 

(Answer: Moo)”

 26. “How many people can fit inside a box made from a single sheet of paper but not from two sheets?” 

(Answer: A number greater than 2)”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here